Internet za članove Udruženja

Udruženje „UKT KLENOVNIK“ stanovnicima Klenovnika, Kostolca i okoline koji su naši članovi omogućava WISP bežičnu Internet konekciju brzine do 50 Mbps sa odličnom Ubiquiti tehnologijom, po ceni mesečne članarine od 1500 dinara!

Na krov ili terasu vaše kuće montiramo malu antenu i nosač, a od antene sprovodimo jedan kabl do mesta gde će se nalaziti ruter. Antena ne zahteva posebno napajanje, samo jedan kabl!

Klenovnik je već godinama zapostavljen od strane tradicionalnih operatora, usled čega je u selu dostupan samo ADSL internet brzine manje od 20 Mbps.

Povezivanjem na jedinstvenu bežičnu mrežu udruženja, putem odgovarajuće opreme, članovi udruženja imaju pristup izuzetno kvalitetnoj i brzoj internet konekciji.

Brzine protoka od preko 50 Mbps su do sada bile neviđene u Klenovniku!


Da biste postali korisnik našeg Interneta koji je dostupan bez ugovorne obaveze za naše korisnike, neophodno je da nas kontaktirate na broj 066/242-307 ili mejlom na [email protected], radi učlanjivanja u Udruženje. Nakon što postanete član, biće neophodno da kupite opremu za WISP Internet (antenu sa PoE injectorom, bežični ruter, antenski nosač, UTP cat5 kabl, konektore i drugi potrošni materijal) - opremu ne prodaje Udruženje! uputićemo Vas gde da kupite i nakon toga ćemo Vas povezati na mrežu Udruženja.